HC Stadion Vrchlabí – Doma zatím bez ztráty bodu, tentokrát ale s prvním týmem tabulky. Dokáže Vrchlabí porazit i Pelhřimov?
A Team

Doma zatím bez ztráty bodu, tentokrát ale s prvním týmem tabulky. Dokáže Vrchlabí porazit i Pelhřimov?

01.10.2013
Tomáš Pavlík

Ve středu hostí vrchlabská Elektromont aréna utkání čtvrtého kola Druhé ligy mezi Vrchlabím a Pelhřimovem. Lední Medvědi přijedou do Krkonoš s vizitkou v současné době nejlepšího celku skupiny Západ, který zatím bodoval ve všech odehraných zápasech a prohrál pouze v prvním letošním utkání. To domácí celek má na svém kontě zatím šest bodů za dvě domácí výhry, přičemž venku ještě nebodoval. Dokáží Bieglovi svěřenci zdolat i Pelhřimov? To se dozvíte ve středu v 18 hodin.

HC Stadion Vrchlabí - Dome sice dvě výhry, venku ale zatím bez bodu

Horalé ze čtyř utkání zatím nasbírali šest bodů, když doma dokázali porazit nejprve Řisuty (5:3) a poté Bílinu (6:3). Druhý zápas rozhodl Martin Filip, který v něm zaznamenal čtyři body (2+2). Venku to ale klubu, jenž před letošní sezonou po postupu z Krajské ligy logicky hodně obměnil kádr, zatím vázne. Vrchlabští nejprve prohráli na ledě Moravských Budějovic. V tomto utkání sice dokázali smazat dvougólový náskok domácích, ale Budějovičtí nakonec vstřelili v 59. minutě vítěznou branku a tři body zůstaly doma. No, a v minulém zápase Stadion prohrál na ledě Nymburka, když sice po Klementově brance z 11. minuty vedl, ale domácí poté vývoj utkání dokázali otočit a nakonec se radovali z výhry 4:1.

Po teprve čtyřech kolech je bodových rozdílů v tabulce velice málo, Vrchlabští patří do do sedmičky týmů s šesti body a při skóre 14:13 jsou tak na osmém místě v tabulce.

Základní informace

Rok založení klubu: 1948
Klubové barvy: modrá, bílá
Webové stránky: www.hcvrchlabi.cz

Vedení klubu

Hlavní jednatel: Aleš Cerman
Jednatel: Martin Mečíř
Jednatel: Jiří Jakubec
Sportovní manažer: Jaromír Látal
Marketing: Bc. Jana Poskerová
Obchodní manažer: Ivan Houda
Ekonom, účetní: Hana Kalenská
Ředitel ZS: Jaroslav Vlasák

Realizační tým

Hlavní trenér: Mgr. Pavel Biegl
Hrající asistent trenéra: Martin Filip
Vedoucí družstva: Michal Křelina
Kustod: Pavel Pešek

HC Lední Medvědi Pelhřimov - po čtyřech kolech nejlepší tým skupiny Západ

Pelhřimovští sice v prvním kole ztratili jeden bod při prohře 4:5 po prodloužení s Bílinou, pak už se ale celek z Vysočiny rozjel. Porazili Nymburk (6:4), Kolín (6:2) a naposledy Milevsko (5:2).

Lední Medvědi mají tedy deset bodů, stejně jako Sokolov, ale soupeř Vrchlabí v pátém kole má lepší skóre, a tak se vy vyhřívá na čele žebříčku skupiny Západ třetí nejvyšší české soutěži.

Základní informace

Rok založení klubu: 1932
Klubové barvy: červená, bílá
Webové stránky: www.hokejpelhrimov.cz

Vedení klubu

Předseda klubu: Jiří Čekal
Generální manažer: Aleš Kučera

Realizační tým

Hlavní trenér: Martin Meloun
Asistent trenéra: Jan Dvořák
Vedoucí družstva: Bohumil Mikula

Utkání mezi Vrchlabím a Pelhřimovem startuje v Elektromont aréně ve středu v 18 hodin.