HC Stadion Vrchlabí – My vám ty medaile přivezeme…
A Team

My vám ty medaile přivezeme…

16.06.2013
Jana Poskerová

Po deštivých a studených dnech přišla vyletněná sobota 15.6. a s ní další ročník Sportovního dnu pro děti, který se konal pod záštitou HC Stadion Vrchlabí a HC Krkonoše v areálu manželů Zátopkových. Připraven byl čtyřboj a doprovodné soutěže pro děti do roku narození 2004. Spodní hranice nebyla určena, a tak pár závodníků na dráze řádně natřáslo své plíny :-).

Děti byly rozděleny do pěti skupin, nejsilnější byla nejmladší kategorie ročník 2008 a mladší, kde se sešlo 32 účastníků. Organizátoři však na děti byli připraveni a tak vše odsýpalo. Během celého dopoledne probíhala registrace závodníků a jednotlivé kategorie startovaly v časovém odstupu. V praxi to znamenalo, že zatímco druhá kategorie závodila, první už si přebírala medaile, třetí se registrovala... Kdo nechtěl se svými vrstevníky změřit síly v běhu, hodu tenisákem, skoku do písku a na překážkové dráze, mohl se libovolně vyřádit na volných disciplínách, kde čekala drobná odměna. Jak už je u akcí pořádaných hokejovým klubem obvyklé, nejvíce práce měl gólman, ale nezaháleli ani ostatní. Děti se navíc na jednotlivých stanovištích potkávali se svými trenéry ze školy bruslení, a tak se akce nesla ve sportovně-společenském duchu.

Děti za mocného povzbuzování přihlížejících rodičů lámaly sportovní rekordy a radovaly se z úspěšně zvládnutých soutěží. Všichni účastníci obdrželi pamětní list a medaili, nejlepší tři z každé kategorie pak ještě diplom a věcnou cenu.

HC Stadion Vrchlabí děkuje všem z realizačního týmu za organizaci, Krkonošskému národnímu parku za hezké odměny a všem dětem za účast. Za rok se opět sejdeme.