HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion potvrzuje II.ligu
Tiskové zprávy

HC Stadion potvrzuje II.ligu

02.05.2013
Tisková zpráva

Klub HC Stadion Vrchlabí začal svou činnost v sezoně 2011/2012 v krajské lize poté, co ve Vrchlabí ukončil prvoligovou činnost klub HC Vrchlabí. V prvním roce působení klub vyhrál a stal se tak mistrem Královehradeckého kraje, v následující sezoně tým titul obhájil a vítězně prošel také kvalifikací a baráží o postup do II.ligy. V baráži se Vrchlabí utkalo s týmem HC Lvi Chotěboře a vybojovalo postup do II.ligy.

Vedení HC společně s partnery a všemi zúčastněnými se po zvážení všech podmínek rozhodlo, že HC Stadion Vrchlabí bude účastníkem II.ligy. Cílem hokejového klubu je v druhé lize setrvat a stát se platným členem třetí nejvyšší soutěže v České republice, výsledkově se chce tým pohybovat v lepším středu tabulky a zahrát si minimálně první kolo play off.

V týmu zůstane jádro loňské sestavy, počítá se s ca 12 hráči stávajícího týmu včetně jednatele a kapitána Jiřího Jakubce a s juniory HC Krkonoše. O posilách a konečné podobě A týmu bude vedení klubu průběžně informovat. V současné době probíhají jednání s partnery, klub posílil také obchodní a marketingové zázemí.

Prioritou i nadále zůstává práce s mládeží HC Krkonoše, stejně jako rozvíjení úspěšné spolupráce s Trutnovem. Cílem v mládežnických kategoriích je udržení celostátních soutěží a přechod vlastních odchovanců do A týmu.