HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion si zahraje poslední domácí zápas
Preview k zápasu

HC Stadion si zahraje poslední domácí zápas

26.03.2013
Raina Jarošová

Ve středu se odehraje druhý zápas baráže mezi Vrchlabím a Chotěboří. Bude to poslední zápas A týmu na domácím ledě v této sezóně. První utkání se odehrálo v Chotěboři a HC Stadion si odvezl cenné vítězství 3:5, tudíž ve středečním utkání může rozhodnout o postupu do druhé ligy.

V prvním zápase barážového kola se Vrchlabí vydalo na led Chotěboře. Po první třetině, kdy HC Stadion vyhrával o dva góly, to vypadalo na jasné vítězství hostujícího týmu, po druhé části však bylo vše jinak. Lvi z Chotěboři začali kousat, vyrovnali na 2:2 a dokonce se dostali do vedení. Jejich šňůru branek ale utnul vrchlabský Ladislav Pulec, který proměnil trestné střílení a od té doby už Lvi branku nedali. Naopak, HC Stadion Vrchlabí vstřelil v poslední třetině ještě góly dva a potvrdil tak svoji výhru na soupeřově ledě.

Druhý zápas o postup do druhé ligy se odehraje ve středu od 18:00 na ZS ve Vrchlabí. Přijďte vytvořit výbornou atmosféru, jakou měli kluci v Chotěboři, přijďte podpořit HC Stadion v jeho posledním zápase před domácím publikem.

I tentokrát pro Vás máme pozvánku od samotného Ivana Houdy.

„Poslední krok je nejtěžší,“ říká trenér. „Uděláme všechno pro to, aby středeční krok byl poslední. Poslední trénink je jasný, probereme naše chyby, pobavíme se o soupeři, o jeho hře. Vím, že celý tým přistoupí ke středečnímu utkání zodpovědně a s maximálním nasazením. Chotěboř nepřijede odevzdaná ani zdrcená prohrou, půjdou stejně jako my za vítězstvím. My věříme a chceme se před naším šestým hráčem ukázat v tom nejlepším světle, všichni si zasloužíme výhru.“