HC Stadion Vrchlabí – Kvalifikaci ukončíme zápasem s Chocní
Preview k zápasu

Kvalifikaci ukončíme zápasem s Chocní

16.03.2013
Raina Jarošová

Poslední zápas kvalifikace se odehraje na vrchlabském ledě již zítra. Soupeřem nám bude tým z Chocně, se kterým naši kluci v prvním vzájemném zápase remizovali 5:5. Tento zápas rozhodne o vítězi kvalifikace a o tom, kdo bude v baráži soupeřem Chotěboře.

HC Spartak Choceň má za sebou stejně jako Vrchlabí pět zápasů. Hned v prvním kole si odnesla porážku od Veselí nad Lužnicí, jejichž tým zvítězil na domácím stadionu poměrem 4:2. V dalším kole si Choceň poradila s Nejdkem, který přehrála 6:10. Bod za remízu si připsala v utkání s HC Vrchlabí a následně oplatila porážku týmu z Veselí. V pátém kole si opět poradila s Nejdkem, tentokrát zápas skončil poměrem 7:3. Tým z Chocně je v kvalifikaci pouhý jeden bod za Vrchlabím.

HC Stadion Vrchlabí se první dva zápasy představil na domácím ledě a ukázal se v nejlepším světle.HC Nejdek odjížděl s přídělem 12 gólů. V dalším kole si Vrchlabí poradilo i s Veselím nad Lužnicí, i když zápas to byl o něco těžší. Stadion si vybojoval výhru 7:5 a další dva důležité body do kvalifikační tabulky. Venkovní zápasy přinesly dvě remízy – první s Chocní a druhou s Nejdkem, kde jsme mohli vidět na každé straně dva góly. Páteční zápas se vrchlabským klukům podařil, ve Veselí zvítězili poměrem 1:4 a mají tak jednobodový náskok na tým z Chocně.

Zápase se odehraje na ZS ve Vrchlabí od 17:00 a HC Stadion bude potřebovat velkou podporu fanoušků, protože se jedná o nejdůležitější zápas kvalifikace. Vrchlabí už je jen krůček od baráže!

VÍTĚZÍ TEN, KDO VĚŘÍ!