HC Stadion Vrchlabí – Porazí Stadion Třebechovice?
Preview k zápasu

Porazí Stadion Třebechovice?

14.12.2012
Jana Poskerová

Další kolo krajské ligy odehraje HC Stadion Vrchlabí na svém ledě proti SK Třebechovice. V prvním zápase byly Třebechovice úspěšnější a Vrchlabí bylo poprvé v sezoně poraženo.

Třebechovicím se v druhé části velmi daří, zatím podlehly pouze celku Trutnova. Vrchlabí se v druhé části zatím nemůže najít a jeho výkony jsou trochu jako na houpačce. Naposledy si ve středu neporadilo na ledě Jaroměře.

V neděli se tedy fanoušci mohou těšit na velmi vyrovnané utkání, Vrchlabí je zatím v tabulce na třetím místě, Třebechovice na pátém, ale na Vrchlabí ztrácí pouze tři body. Rivaly z Trutnova a Nového Města čekají zápasy s Náchodem a Novým Bydžovem.

Na nedělní zápas je pro fanoušky připraveno představení regioncard Krkonoše - nezahazujte své vstupenky, budeme losovat a vezměte si zápasový program, abyste se dozvěděli podrobnosti.

V prodeji bude také první kalendář HC Stadion Vrchlabí a HC Krkonoše, k nákupu vánočních drobností vás zve také vrchlabská Diakonie. Přijďte si užít hokej a podpořit dobrou věc.