HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion Vrchlabí má před sebou dvě derby. Nejprve vyzve Novou Paku
Preview k zápasu

HC Stadion Vrchlabí má před sebou dvě derby. Nejprve vyzve Novou Paku

27.11.2012
Tomáš Pavlík

Krajská hokejová liga pokračuje v rychlém sledu dalším kolem. Hokejisté Stadionu mají před sebou dvě regionální derby, kdy nejprve zajíždí do Nové Paky a v neděli pak doma hostí Trutnov. Utkání na packém stadionu s tamním mužstvem, hrané zítra 28. listopadu, začíná v 18,00 hodin.

Bruslařský klub naposledy prohrál v Třebechovicích pod Orebem 5:4, když vítěznou branku domácích inkasoval až 14 sekund před koncem zápasu. Kolo před tím Paka také nevyhrála, neboť na vlastním ledě podlehla Jaroměři poměrem 3:5. Tým Nové Paky zatím posbíral 21 bodů a v tabulce se drží na 8. příčce. Z uvedeného počtu bodů je jich hodně cenných, to například ty, které Paka získala proti Trutnovu, ten doma porazila 5:2 a ukázala, že na svém ledě umí být hodně silná

Z kabiny Vrchlabí.. To v minulém kola doma prohrálo s Jičínem 3:6 a přerušilo tak svojí vítěznou sérii, která čítala čtyři vítězství v řadě, a to postupně s Novým Městem nad Metují, Opočnem, Náchodem a Dvorem Králové. Stadion po špatném výkonu se svým posledním protivníkem bude chtít ukázat, že je to jeden z nejlepších týmů ligy a má na to, aby postoupil o ligu výše. Ovšem souboj s houževnatou Novou Pakou bude pro vrchlabské barvy těžké sousto.

Ještě jednou připomínáme, že utkání hrané v Nové Pace začíná v 18:00 hod.