HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion zajíždí k důležitému zápasu do Nového Města nad Metují
Preview k zápasu

HC Stadion zajíždí k důležitému zápasu do Nového Města nad Metují

10.11.2012
Raina Jarošová

V neděli se odehraje šlágr jedenáctého kola krajské ligy mužů. V Novém Městě nad Metují si o 3 body zahraje HC Stadion Vrchlabí, kterému se poslední dvě kola moc nepovedla a nezískalo ani jeden bod. Změnit to může právě v zápase s Novým Městem.

HC Stadion Vrchlabí v posledních dvou kolech neuhrál ani jeden bod. V desátém kole nestačil na HC Wikov Hronov, který domácí tým porazil 4:2. Kolo předtím Vrchlabí zajíždělo na led Třebechovic, kde prohrálo těsným poměrem 4:5. V tabulce se HC Stadion nachází na čtvrtém místě s jednadvaceti body. Další šanci získat plný počet bodů bude mít proti Novému Městu, které bude ale těžký oříšek.

Nové Město nad Metují se zase po nějaké době nachází na prvním místě v tabulce krajské ligy mužů. Se svými 29 body má po deseti kolech ztrátu pouze jednoho bodu. Stalo se to v zápase s Trutnovem, kde Nové Město zvítězilo na samostatné nájezdy. Kromě této výjimky je Nové Město nad Metují zatím nejlepším týmem tabulky. Dokáže ho HC Stadion Vrchlabí porazit?

HC Stadion Vrchlabí zajíždí k utkání 11. kola na ZS do Nového Města nad Metují. Zápas se odehraje od 17:00. Vrchlabských fanoušků bude všude plno, výjezdový autobus je již zaplněn, ale spousta z vás může dorazit i autem, takže neváhejte, bude to rozhodně zajímavý a hlavně důležitý zápas!