HC Stadion Vrchlabí – BK Nová Paka zavítá na vrchlabský stadion
Preview k zápasu

BK Nová Paka zavítá na vrchlabský stadion

11.10.2012
Raina Jarošová

V neděli 14. října se odehraje již třetí kolo KHL mužů a to na stadionu ve Vrchlabí. Zde přivítají hosty z Nové Paky, kteří určitě budou chtít urvat nějaké body. HC Stadion Vrchlabí první dvě kola ligy s přehledem vyhrál, naopak tým z Nové Paky se zatím trápí a na svou první výhru teprve čeká.

Hokejisté Nové Paky si k prvnímu zápasu letošní sezony zajeli na zimní stadion do Jaroměře. Zápas nakonec dopadl těsným výsledek – vyhrála Jaroměř poměrem 5:4. Nová Paka tak domů odjela bez bodů. Druhé kolo se odehrálo na domácí půdě, bohužel pro Paku ani tento zápas nedopadl podle jejich představ a před domácími diváky prohráli vysoko 1:6. Na svém kontě tedy mají 0 bodů a zatím okupují 11. místo v tabulce.

HC Stadion Vrchlabí vkročil do sezony mnohem lépe a na svém kontě má plný počet bodů za dva vyhrané zápasy, tudíž mu patří krásné druhé místo. V prvním kole si vrchlabský tým snadno poradil s Dvorem Králové, který porazil devíti góly, a potěšil domácí fanoušky. Ve středu zajíždělo Vrchlabí na stadion do Jičína, odkud si také odvezl tři body za krásnou výhru 6:3. Stadion bude chtít v dalším domácím zápase navázat na předchozí výhry a připsat si další plný počet bodů do tabulky.

Třetí kolo soutěže se odehraje v neděli na ZS ve Vrchlabí od 17:00. Přijďte si opět užít výbornou atmosféru domácího zápasu!