HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítá Chrudim
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítá Chrudim

25.09.2012
Raina Jarošová

Ve středu večer se odehraje další zápas Metuje Cupu, ve kterém proti sobě uvidíme HC Stadion Vrchlabí, který bude hostit tým z Chrudimi. Určitě se bude jednat o důležitý zápas, vrchlabští hráči potřebují body.

Chrudimští hráči již mají za sebou dvě přátelská utkání, síly si poměřily s týmem z Litomyšle, avšak litomyšlský tým si s nimi snadno poradil a vyhrál 6:1. Další přátelák se odehrál proti Chotěboři, kde byl naopak výsledek pro chrudimské hráče více než příjemný, zvítězili poměrem 12:5. V prvním kole Metuje Cupu se tým z Chrudimi utkal s Třebechovicemi pod Orebem, které porazil v prodloužení 5:4. V dalším kole se Chrudim utkala s Novou Pakou, kterou porazila také v prodloužení a to 5:4.

HC Stadion Vrchlabí má za sebou nevydařené druhé kolo Metuje Cupu s Chocní (první kolo s Novou Pakou se přesunulo na pátek 28.9.). Poslední třetinu na ledě hostů prohráli 0:4 a domů si tak nepřivezli ani bod. Předtím se jim na domácím ledě v přátelském utkání s Jabloncem nad Nisou podařilo zvítězit poměrem 6:5.

Třetí kolo Metuje Cupu se odehraje od 18:00 na ZS ve Vrchlabí. Kluci vás i teď budou potřebovat, takže přijďte fandit!