HC Stadion Vrchlabí – 7.ročník dětského sportovního dne se opět vydařil!
Tiskové zprávy

7.ročník dětského sportovního dne se opět vydařil!

09.06.2018
Lucie Horčičková

V sobotu 9.6.2018 se konal tradiční Dětský sportovní den na Letním stadionu manželů Zátopkových. Tento den se nám opět skvěle vydařil. Přinášíme Vám ohlédnutí a pár slov zhodnocení tohoto ročníku Jiřího Jakubce a Tomáše Jirků.

Již 7.rokem se konal tradiční Dětský sportovní den pořádaný HC Stadionem Vrchlabí, kterého se každoročně účastní kolem 100 dětí různých věkových kategorií. Nejmladšímu účastníkovi letošního ročníku nebyli ještě ani 2 roky. Hlavní disciplínou byl čtyřboj, který obsahoval překážkovou dráhu, hod míčkem, běh na 50 m a skok snožmo z místa. Tři nejlepší z každé kategorie byli odměněni dárkovým balíčkem a všichni dostali na památku diplom a čokoládovou medaili. Mimo to se ale děti mohly zúčastnit i doprovodných soutěží, jako byli např. běh v pytli, slalom s hokejkou a setkat se s hráči A-týmu, kteří je celým dnem provázeli.

Slova Jiřího Jakubce k dnešní akci:
Dnešní dětský den se konal již po sedmé, za těch 7 let už máme spoustu zkušeností a naše organizace je silná, stabilní a kvalitní. Myslím si, že jsme pro děti s našimi pořadateli připravili velmi pěkný den. Měli jsme velké štěstí, že nám jako každý rok vyšlo počasí a že nám město vyšlo vstříc a pronajalo nám tradiční sportovní areál manželů Zátopkových. S organizací pomáhali jak mladí kluci z áčka a z mladších kategorií, tak vedení. Zúčastnilo se přibližně 100 dětí, a z toho 71 registrovaných. Po každém vyhlášení kategorie proběhl rozhovor z výhercem a mimo to i s novou posilou A-týmu Honzou Bendíkem. Všichni jsme si tento den výborně užili, hlavní myšlenkou bylo rozpohybovat děti a jejich rodiče, což se povedlo, takže se těšíme na další ročníky.

Slova Tomáše Jirků:
Chtěl bych poděkovat všem organizátorům a trenérům celé akce, protože tuto akci se nám daří každoročně pořádat a můžeme tu přivítat několik desítek dětí. Myslím si, že si to všichni moc užili a všechny to bavilo. Nejen organizátoři, ale především i děti a rodiče odcházeli nadšení z této akce a jsme rádi za to, že nám opět vyšlo počasí.

Velké dík patří sponzorům akce, kterými jsou ACR DESIGN, MĚSTO VRCHLABÍ a KRNAP, bez kterých by se tato akce neuskutečnila.

Fotogalerii najdete zde