HC Stadion Vrchlabí – Reportáž ze zápasu: Vrchlabí - Mělník 4:2

Reportáž ze zápasu: Vrchlabí - Mělník 4:2


12.kolo, neděle 29.10.2017,  
Vrchlabí
4:2
Mělník
Br. Pluháček, Br. Horáček - Borovec, Furmánek, Kesner, Minařík, Moravec, Cerman, Jirman, Mach, Šlaicher, Červíček, Mikysa, Novák, Lanta
Br. Šimáček, Br. Srp - Zamrazil, Kříž, Vněk, Kapoun, Cicvárek, Janele, Valda, Taliján, Kaňkovský, Stinka, Škarohlíd, Apatsidis, Robotka, Lenc, Řehák, Skřivánek.
Třetiny: 1:1,2:1,1:0  Branky : Šlaicher 2x , Furmánek , Jirman 

Ohlasy trenérů

Od první minuty zápasu bylo vidět velké nasazení obou týmů. Hra byla velice rychlá, útoky na branku od obou soupeřů byly přímé a zakončené střelbou. V tomto byl soupeř výrazně lepší a dostával naše hráče pod značný tlak, který jsme ale dokázali ustát. Z naší strany bylo také k vidění několik povedených akcí, ale i soupeřova klec odolala. První třetina byla zakončena smírně 1 : 1. V druhé třetině bylo vidět hodně osobních soubojů, které se začaly projevovat tresty u obou celků. Hosté dovedli zvýšit tlak do naší branky, ale výkon brankáře Pluháčka a obětavost domácích borců nás držela. Po několika závarech u naší branky se nám povedlo odvrátit hru k soupeři, kde jsme se po pěkné akci Šlaichera s Jirmanem, ujali vedení. Hosté ještě snížili, ale pár minut před koncem druhé části zase udeřil Šlaicher a vrátil domácím vedení 3 : 2 . Závěrečná třetina ukázala spoustu faulů, nepřesnosti v rozehrávce, chaos ve hře u obou celků. Z této situace plynul v závěru utkání Furmánkův gól na 4 : 2 do prázdné branky hostí. A tak zisk velice důležitých 3. bodů zůstává doma.