HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí cestuje do Berouna
A Team

Vrchlabí cestuje do Berouna

01.10.2007
Jan Hanuš

K odvetě zajíždí na led Berouna celek Vrchlabí. V prvním zápase vrchlabští hokejisté podlehli Medvědům až na nájezdy 3:4. Po zisku dvou bodů ve Vrchlabí následovala šňůra pěti porážek v řadě. Až v minulém kole porazil Berounský celek a opět v prodloužení tým SK Kadaň 3:2. Zápas na berounském ledě začíná v 18 hodin.

Prvních sedm kol Berouna

V prvním kole si Beroun odvezl z Elektromont arény první dva body po výhře v prodloužení 3:4. V druhém kole nestačil na celek BK Mladá Boleslav 5:1. Poprvé se Beroun představil domácímu publiku ve třetím kole, když doma přivítal celek Chomutova, kterému podlehl vysoko 0:7. V Mostě těsně prohrál 3:2 a druhém domácím zápase Medvědi nestačili na Hradec Králové, po 60 minutách svítilo na tabuli skóre 1:2 pro hosty. Ani na Rebely z Havlíčkova Brodu Beroun nestačil, a z Kotliny si přivezl výsledek 4:2. Až zápas s Kadaní přinesl Berounu další 2 body za výhru v prodloužení 3:2.

Ač podle tabulky to nevypadá, tak naše hokejisty čeká těžký zápas. Po prohře s favoritem soutěže, BK Mladá Boleslav 0:3 budou chtít Vrchlabští naplno bodovat a neztratit kontakt s prvními třemi třemi celky skupiny

V posledním zápase proti Kadani nastoupil Beroun v této sestavě: Novák – Filip, Lukačovič, Čížek, Braniš, Trojovský (21. Višňák), Privoznik – Tvrzník, Šinágl, Vlček – Nedorost, Slížek, Novotný – Besser, Křesťan, Polák – Heřman, Kupec, Pavel.

Proti BK Mladá Boleslav nastoupilo HC Vrchlabí s touto sestavou: Falta - Rýgl, Vála, Nakládal Jakub, Chaloupka, Vyskočil, Hrach, Matějíček, Bendík - Tvrdek, Pajič, Brynecký - Kříž, Horčička, Plodek - Přeučil, Vantuch, Gengel - Valko, Bárta, Nevyhoštěný