HC Stadion Vrchlabí – Prodej permanentek startuje 1. srpna
A Team

Prodej permanentek startuje 1. srpna

14.07.2009
Redakce

První hokejové zápasy vrchlabského „A“ mužstva se již blíží, proto nastal čas na informace o vstupenkách a permanentkách na novou sezónu. V článku se také dočtete o menších změnách pohybu návštěvníků na zimním stadionu.

Cena vstupného na přátelská utkání „A“ mužstva

20,- Kč – důchodci, ZTP, děti a studenti do 26 let (pouze na základě předložení příslušného dokladu)
40,- Kč – ostatní
Děti do 130,- cm – zdarma

Vstupné „A“ mužstvo – 1. liga (Tipsport Hockey Cup a základní část)

30,- Kč – důchodci, ZTP, děti a studenti do 26 let (pouze na základě předložení příslušného dokladu)
60,- Kč – ostatní
Děti do 130,- cm – zdarma

Permanentní vstupenky

550,- Kč - důchodci, ZTP, děti a studenti do 26 let (pouze na základě předložení příslušného dokladu)
1.100,- Kč – ostatní

Permanentní vstupenky budou v prodeji od 1. 8. 2009 v kanceláři ZS nebo po telefonické dohodě na čísle 737 181 333. Permanentky platí pouze na základní část domácích utkání „A“ mužstva, tj. od 12. 9. 2009 do 6. 2. 2010.

Pravidla pro pohyb návštěvníků ZS

Pro urychlení odbavení fanoušků na ZS na domácí utkání budou zprovozněny turnikety. Po zakoupení vstupenky na pokladně je povinen každý návštěvník projít turniketem, který umožní během zápasu vstoupit pouze 1x na ZS. Po opuštění ZS (zpětné projití turnikety) se již návštěvník zpět nedostane (pouze po zakoupení nové vstupenky). Vrácenky se vydávat nebudou. Toto platí i pro pohyb návštěvníků při přestávkách. Kuřáci mohou pobývat při přestávkách ve vyhrazených prostorách (proluka mezi ZS a starým závodem Škoda 1 – tento prostor bude po dobu přestávek ohraničen a dostanete se sem únikovými východy B, C, D, E, dále před hlavním vchodem – únikový východ A mezi turnikety a vchodem do ZS a v prostoru kiosku s udírnou – únikový východ F, který bude také ohraničen).

Vzhledem k novému provozu turniketů žádáme všechny návštěvníky ZS o včasný příchod na ZS, a to min. 1 hod. před začátkem daného utkání.