HC Stadion Vrchlabí – Je tu druhé kolo play-off!
Preview k zápasu

Je tu druhé kolo play-off!

13.03.2018
Lucie Horčičková

V prvním kole play-off vyřadil HC Kobru Praha a postoupil tak do druhého kola, ve kterém bude bojovat o postup s Vlky z Jablonce. Druhé kolo začne na ledě v Jablonci již tuto středu v 18 hodin.

Soupeřem do druhého kola jsou Vlci z Jablonce, kteří skončili na druhém místě tabulky se 79 body. Jejich soupeřem v prvním kole play-off byla Bílina, která v tabulce skončila na místě sedmém. První utkání vyhrál Jablonec na domácím ledě v prodloužení 6:5 a série tak byla 1:0. To si Bílina nenechala líbit a hned v dalším utkání vyrovnala sérii na 1:1. Poté v dalších dvou utkání zvítězili Vlci (3:1, 6:4) a o postupu tak bylo rozhodnuto. Série tak skončila 3:1

Série Stadionu a Kobry skončila rovněž 3:1. První utkání se odehrálo na vrchlabském zimním stadionu, ze kterého odjela Kobra s prohrou 8:2. Poté navštívil Stadion pražský led, na kterém Kobře podlehl 2:7 a série byla vyrovnaná. Prohra v Praze nenechala vrchlabské hokejisty vyvést z míry a hned v dalším domácím utkání ukázali, že o postup opravdu stojí a porazili Kobru 6:1. Poslední rozhodující utkání proběhlo na Kobře, na které se Stadionu podařilo opět zvítězit (5:2) a postoupit do druhého kola.