HC Stadion Vrchlabí – Stadion zavítá k rivalovi do Trutnova
Preview k zápasu

Stadion zavítá k rivalovi do Trutnova

16.02.2018
Lucie Horčičková

Po týdenní pauze čeká naše hokejisty derby s rivalem z Trutnova. S tímto soupeřem se Stadion letos utkal již třikrát a skóre je nyní 2:1. Povede se Stadionu zvítězit na trutnovském ledě i tentokrát a skóre tak navýšit? Pojeďte se na to podívat i vy, tuto sobotu 17.2.2018 na trutnovský zimní stadion.

Sobotním soupeřem, a zároveň domácím týmem, je HC BAK Trutnov, se kterým se Stadion setká již počtvrté. První společné utkání se odehrálo na vrchlabském ledě, kde domácí Stadion prohrál 3:4 v prodloužení. Poté navštívil Stadion trutnovský led, ze kterého si domů přivezl výhru 4:3 a prolomil tak své smolné období. V posledním společném utkání zavítal Trutnov opět do Vrchlabí, kde zvítězil Stadion 4:2.

Trutnov se v posledním odehraném zápase utkal s Kobrou, kterou se mu podařilo porazit 5:0 a je tak v tabulce na pátém místě s 66 body.

HC Stadionu se v posledních dvou odehraných zápasech příliš nedařilo. Nejprve odjel z Jablonce s prohrou 8:4, a poté podlehl na domácím ledě Kobře 2:3. Nyní má Stadion 70 bodů a je tak na čtvrté příčce tabulky. Pojeďte v sobotu naše hokejisty podpořit do Trutnova a pomoci jim tak k vítězství.

Jiří Jakubec k sobotnímu utkání:
Zítra nás čeká velice prestižní, a vzhledem ke stavu v tabulce, i velice důležité utkání. Jen těžko si lze představit zajímavější souboj a navíc to vypadá, že bychom mohli na Trutnov narazit i v play-off.
Sobotní utkání je ještě vyšperkováno premiérou dvojnásobného mistra světa Honzy Hlaváče v našem dresu. Co jsem s ním mluvil, tak už se hrozně těší až si zahraje a všichni si přejeme, aby se jemu i celému týmu zápas povedl.
Zítra nás nečeká nic jednoduchého, bude to souboj dvou odlišných stylů, náš ofenzivní versus dobře organizovaný defenzivní. V tomto derby není favorita, ale my ho chceme vyhrát.
V tomto týdnu náš tým celkem trápila chřipka, ale už jsme z nejhoršího venku. Na marodce zůstává už pouze D.Miškovský.
Tak zítra na ně vlítneme na slonech!!