HC Stadion Vrchlabí – Jak se líbí Michalovi Pšurnému ve Vrchlabí?
Rozhovory

Jak se líbí Michalovi Pšurnému ve Vrchlabí?

29.11.2017
Lucie Horčičková

Již v červnu vyšel zde na webu rozhovor s novou posilou A-týmu – útočníkem Michalem Pšurným. V rozhovoru prozradil, jaké jsou např. jeho hokejové úspěchy a jak se těší na zápasy za HC Stadion. Na otázku ohledně kolektivu v manšaftu ale nedokázal po tak krátké době odpovědět. Proto jsme ho nyní znovu vyzpovídali a prozradil toho více nejen o týmu, ale i o svých mimohokejových aktivitách.

Jak se ti za Vrchlabí hraje?
Myslím si, že máme kvalitní tým… Kvalitní na to, abychom letos došli daleko, ale samozřejmě uvidíme, jak to půjde a jak se nám budou vyhýbat zranění. Zatím nás to celkem kosilo, tak doufám, že jsme si to už vybrali. Hraje se mi tady dobře, je tu celkově fajn atmosféra.

Co říkáš na váš kolektiv? Myslíš si, že je dobrý?
Partu v kabině máme skvělou, alespoň dle mého názoru.

Jak bys zhodnotil vrchlabské fanoušky?
Fanoušci jsou v naší skupině jasně nejlepší! Vždy je lepší hrát před kulisou, než třeba ve Slaném nebo na Kobře, kam přijde dvacet lidí, a z toho deset rodinných příslušníků, jeden delegát, jeden onlajnista a jeden za pultem s párky.

Máš v klubu nejen roli hráče, ale i trenéra 3. - 4. tříd a mladšího dorostu… Jak se ti tu trénuje a jak jsi se svými svěřenci spokojený?
Trénuje se mi tu dobře. Mezi třeťáky - čtvrťáky i v mladším dorostu máme hodně talentovaných a šikovných kluků. Celkově jsem spokojený a myslím si, že pracují dobře.

Co říkáš na jejich výsledky?
Na výsledky nehledím. Hlavní je jejich hokejový rozvoj, ale hodně mě potěšil postup mladšího dorostu do finálové skupiny.

Čemu se kromě hokeje věnuješ?
Kromě hokeje se věnuji svému psovi-Jack Russelovi, sleduji sporty a rád čtu knihy o osobním a duchovním rozvoji. Na starosti mám také chatu Panoramu ve Strážném, přijeďte:-). A samozřejmě přítelkyně je také časově náročná, když je teda doma :-).

Jak se ti celkově ve Vrchlabí líbí?
Ve Vrchlabí se mi dost líbí. Mám raději menší města, kde je vše dostupné, menší provoz a je blízko příroda.