HC Stadion Vrchlabí – Po volné sobotě čeká Stadion soupeř z Řisut
Preview k zápasu

Po volné sobotě čeká Stadion soupeř z Řisut

28.11.2017
Lucie Horčičková

Po středečním vyhraném zápase s Děčínem a volné odpočinkové sobotě se HC Stadion utká na stadionu ve Slaném proti Řisutám. První společný zápas této sezony sehrála mužstva na vrchlabském ledě, kde Stadion zvítězil 5:3 a získal tak tři cenné body.

Po vyhraném derby s Trutnovem (4:3) se Stadion utkal na domácím ledě s Děčínem, který zaujímal druhé místo tabulky. Stadionu se podařilo zvítězit se dvěma brankami, jejichž autorem byl Tomáš Bláha. Děčínu se podařilo přemoci Jelínka pouze jednou a stav utkání tak skončil 2:1. Nyní se HC Stadion Vrchlabí stále drží na páté pozici tabulky s 31 body

Domácím mužstvem bude tentokrát tým z Řisut, který má v letošní sezoně zatím vyhrané tři zápasy v základní části a tři v prodloužení. V 19. kole se Řisuty utkali proti Vlkům z Jablonce, se kterými prohrály 1:8. V dalším zápase se Řisutám podařilo porazit Kobru - 5:4 na nájezdy. V tabulce jsou Řisuty na poslední příčce s 15 body.

Jiří Jakubec k nadcházejícímu zápasu:
Máme za sebou 2 těsné výhry a doufáme, že dokážeme výkony z posledních zápasů zopakovat. Navíc se nám postupně vrací do sestavy hráči, kteří chyběli kvůli zranění, takže jsou vyhlídky hned veselejší.
Zítra odjíždíme do Slaného, kde nás čeká soupeř z Řisut. Tým je sice na posledním místě tabulky, ale většinu bodů získal v domácím prostředí. Nechceme vůbec nic podcenit a chceme protáhnout sérii vítězných zápasů.
Předpokládaná sestava
G: Jelínek, Abrahám
O: Abraham, Havránek, Niko, Pojkar, Jirků, Matějček, Tržický?, Chleborád
Ú: Procházka, Filip, Šťastný, Miškovský, Urban, Pšurný, Bláha, Šimoníček, Oppelt, Chalupa, F.Moník, Šlaicher
V diváckém sektoru se dá zítra očekávat vyrovnaný souboj cca. 30 vrchlabských vs. 30 domácích fandů a zbytek vás může držet pěsti u onlajnů.