HC Stadion Vrchlabí – Dalším soupeřem bude HC Most
Preview k zápasu

Dalším soupeřem bude HC Most

03.11.2017
Vendula Sahánková

V rámci dalšího kola zavítá do Vrchlabí HC Most. Týmy spolu hrály 23.9. na stadionu ve Slaném a vrchlabští si vezli domů sladké tři body za vítězství 7:4.

HC Stadionu se v minulých třech zápasech nedařilo, prohrál s Dvorem Králové a Letňany venku a proti Sokolovu doma. Sokolov i Dvůr nadělili vrchlabským po pěti brankách, letňaňští dokonce v sobotním zápase branek osm. Po 13. kolech je Vrchlabí na pátém místě tabulky s 22 body. Avšak všichni doufají, že se smůla prolomí a body se domů jen pohrnou.
HC Most si v posledních zápasech také nevedl zrovna dobře, prohrál proti Kobře a Jablonci nad Nisou. Proti Letňanům si doma přičetl tři body do tabulky po výhře 4:1 zásluhou hráčů Aleše Macháčka a Ondřeje Sýkory, kteří svorně dali po dvou brankách. V současné době je Most na devátém místě tabulky s 11 body.

Slova Jiřího Jakubce k zítřejšímu utkání:
Máme za sebou sérii 3 proher, která vyvrcholila debaklem v Letňanech. Kromě boje se soupeřem nás čeká boj o naše vlastní sebevědomí. Doufám, že se nám podaří zápas odmakat, odjezdit po zadku a vyhrát.
Zatím jediným hráčem, který si zachovává stabilní výkonnost jsou naši fanoušci a tímto jim chci za podporu týmu poděkovat.
Předpokládaná sestava na zítra:
G: Abrahám, Jelínek
O: Havránek, Abraham, Pojkar, Jirků, Hejda, J.Moník, Erban
Mimo sestavu:
M.Matějček - zranění, měl by začít v příštím týdnu
J.Niko - zranění, měl by začít v příštím týdnu
M.Chleborád - zranění, předpokládaný návrat nedokážeme odhadnout
Ú: Maďar, Urban, Šťastný, Pšurný, F.Moník, Miškovský, Bláha, Oppelt, Mach
S otazníkem:
Šimoníček - viróza
Krsek - zranění
Mimo sestavu:
Filip - dlouhodobé zranění
Procházka - dlouhodobé zranění
Kerekanič - zranění