HC Stadion Vrchlabí – Ve Vrchlabí přivítáme lídra tabulky
Preview k zápasu

Ve Vrchlabí přivítáme lídra tabulky

26.01.2017
Raina Tomanová

30. kolo přinese mimo jiné také zápas mezi HC Stadionem a Kobrou Praha, která na vrchlabský led zavítá. Zatím má Vrchlabí s pražským týmem negativní bilanci, kdy první vzájemný zápas prohrálo 0:6, v odvetě na domácím ledě vyhrálo 7:5 a na pražském stadionu padlo 3:4.

Kobra Praha si první místo v tabulce pojistila výhrou nad Děčínem, který porazila vysoko 7:0. Celkově se pražskému klubu daří, na kontě má z 29 kol celkem 19 tříbodových výher. Naposledy Kobra Praha padla na ledě Trutnova, kdy odjížděla s těsnou prohrou 5:6. Z dalších čtyř utkání ale vyšla vítězně, v lednu vyhrála nad Buldoky 4:0, Klášterec porazila jen těsně 4:3, s Baníkem Sokolov si poradila snadno 8:4. Očekává se vypjatý a vyrovnaný zápas, v počtu vstřelených branek je dělí pouze pět gólů a také v obdržených brankách mají vyrovnanou bilanci.

Vrchlabský tým ukořistil v posledním odehraném zápase důležité dva body na ledě druhých Klatov. Po první třetině to ale vypadalo, že body budou tři. HC stadion nezvládl prostřední část, kdy Klatovy dokázaly srovnat krok a ve třetí se dostali dokonce do vedení. V předchozím utkání se HC Stadionu nedařilo, na bílinské ledě prohrál v prodloužení 1:2. Proti Řisutům se vrchlabskému týmu naopak dařilo, a před domácími diváky zvítězil 4:1. Vrchlabí je stále na 4. místě, na kontě má 49 bodů. Přidá další body ze sobotního utkání?

Zápas se odehraje na vrchlabském ledě v sobotu 28. ledna od 18. hodin. Přijďte svůj tým podpořit v honbě za dalšími body!