HC Stadion Vrchlabí – Na domácím ledě přivítáme Buldoky
Preview k zápasu

Na domácím ledě přivítáme Buldoky

17.01.2017
Raina Tomanová

K dalšímu zápasu nastoupí HC Stadion před domácími fanoušky proti Buldokům z Řisut. První dvě vzájemná utkání dopadla vítězně pro vrchlabský tým, když Buldoky doma porazil 6:1 a také v odvetném zápase zvítězil na ledě Řisut 5:4.

Řisuty jsou aktuálně na 6. místě a na kontě mají 37 bodů. V počtu obdržených branek jsou na třetím místě za posledním Sokolovem a předposlední Bílinou. V lednových zápasech se Řisutům moc nedařilo, zvítězili pouze v posledním utkání na domácím ledě nad Jabloncem. Výhře ale předcházela dvě prohraná utkání, Řisuty padly s klatovským týmem i na ledě Kobry Praha. Buldoci ale umí soupeře i potrápit, důkazem je vysoká výhra nad Kláštercem 11:2 hned ve 3. kole. Proti Drakům z Bíliny zvítězili také vysoko, ve 20. kole získali tři body za 10 branek do sítě soupeře. S vrchlabským týmem mají Řisuty zatím negativní bilanci, ale to mohou ve čtvrtečním zápase napravit prvním vítězstvím v sezoně.

HC Stadion nezvládl poslední utkání, ke kterému zajížděl do Děčína. Těsná prohra ho upevnila na 4. místo v tabulce. Vrchlabí mají na kontě 43 bodů, ty poslední připsali ve 26. kole proti Sokolovu, který porazili vysoko 11:0. Výhře ale předcházela tři nepovedená utkání, ve kterých vrchlabští hráči nestačili postupně na Kobru Praha, Jablonec nad Nisou a Trutnov. 25. kolo proti Klášterci nad Ohří se neodehrálo, počasí nedovolilo vrchlabskému týmu odcestoval dále než za humna. Ve čtvrtek v dohrávce 24. kola budou mít tak šanci odčinit nepovedené utkání v Děčíně a po dvou zápasech si připsat body do tabulky.

Utkání začíná ve čtvrtek 19. ledna v 18 hodin na vrchlabském stadionu. Přijďte podpořit svůj tým, přijďte si zafandit a užít si večer ve sportovním duchu.