HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zajíždí na led děčínských Medvědů
Preview k zápasu

Vrchlabí zajíždí na led děčínských Medvědů

13.01.2017
Raina Tomanová

Ve 27. kole zajede HC Stadion Vrchlabí na děčínský led, kde změří síly s místními Medvědy. První dvě vzájemné utkání dopadla nerozhodně, první zápas vyhráli děčínští na svém ledě po prodloužení 4:3 a v následné odvetě na vrchlabské stadionu zvítězili domácí poměrem 6:3.

Děčínští Medvědi sídlí zatím na osmém místě s 29 body na kontě. V novém roce se jim zatím nedaří, v Klatovech prohráli 3:7 a před domácími diváky nestačil Děčín na bílinské Draky a prohrál těsně 4:5. Zápas v Klatovech byl pro ně také nejhorší z hlediska obdržených branek. Naopak nejvíce jich Medvědi nastříleli proti Klášterci nad Ohří, ze kterého odjížděli v polovině listopadu s vítězstvím 10:8. Vyšplhá se Děčín výše v tabulce nebo „nechá“ body soupeři?

Vrchlabí má tento rok odehraný pouze jeden zápas, před domácími fanoušky. V něm hostil Baník Sokolov, který si z Vrchlabí odvezl nelichotivou vysokou prohru 0:11. Předchozí zápas v Klášterci se neodehrál kvůli počasí. Výhře nad Sokolovem ale předcházela série tří proher, kdy HC Stadion postupně nestačil na Kobru Praha, Jablonec nad Nisou a Trutnov. V letošní sezoně se ale Vrchlabí drží na předních příčkách tabulky, aktuálně „sedí“ na čtvrtém místě s 43 body. Ze sobotního utkání si bude chtít přivézt všechny tří body, jak se mu podaří první venkovní zápas nového roku?

Utkání se odehraje na děčínském ledě v sobotu 14. ledna od 18:00. Všichni jste srdečně zváni!