HC Stadion Vrchlabí – První zápas nového roku odehraje HC Stadion na ledě soupeře
Preview k zápasu

První zápas nového roku odehraje HC Stadion na ledě soupeře

03.01.2017
Raina Tomanová

Další, už 25. kolo, se odehraje na kláštereckém stadionu ve středu 4. ledna. Vrchlabí se zde představí v letošní sezoně podruhé, ale s Kláštercem má negativní bilanci po dvou prohrách 3:6 a 2:3.

Klášterec aktuálně sídlí na šestém místě v tabulce, na kontě má stejně jako páté Řisuty 34 bodů. Začátek sezony se jim moc nevyvedl, sice vyhrál první kolo nad Jabloncem, ale v dalším třech utkáních prohrál, s Buldoky dokonce 2:11. Následovalo střídání proher a výher, nejvyšší výhru zaznamenali nad Baníkem Sokolov, který porazili poměrem 11:0, od Děčína ale také dostali v 15. kole „desítku“. Poslední tři prosincová utkání se Klášterci vydařila, vyhrál nad Buldoky, Bílinou i Sokolovem. Naváže v novém roce na vítěznou šňůru a potřetí porazí HC Stadion?

Vrchlabí je na tom o dvě příčky lépe, usadilo se na 4. místě se 40 body. Během sváteční pauzy absolvoval přátelský charitativní zápas se Dvorem Králové, který vyhrál 5:3. HC Stadion má za sebou na rozdíl od Klášterce šňůru tří proher, na které určitě navázat chtít nebude. Na ledě Kobry prohrál 3:4, před domácími diváky nestačil na Jablonec a v derby na ledě Trutnova Vrchlabí padlo těsným rozdílem 4:5. Před touto sérii se mu ale dařilo, čtyři postupné výhry nad Sokolovem a doma s Děčínem, Bílinou a Klatovy HC Stadionu stačí zatím na čtvrté místo. Přinese nový rok nový a lepší začátek?

Zápas se odehraje ve středu 4. ledna od 18. hodin na zimním stadionu v Klášterci nad Ohří.