HC Stadion Vrchlabí – Přípravy na sezónu
A Team

Přípravy na sezónu

23.07.2015
Jana Poskerová

Přinášíme stručné shrnutí aktuálního dění v klubu, na otázky odpovídal Jiří Jakubec.

Proslýchá se, že se vede jednání s Pavlem Křížem?
Pavel již v loňské sezóně dal přednost práci před hokejem a proto hrál pouze na úrovni kraje. Navíc vinou zranění odehrál v loňské sezóně jenom 14 zápasů za HC Uherský Brod. Existovala možnost, že by se mohl vrátit do našeho regionu a tak jsme ho kontaktovali. Pokud by se do Vrchlabí vrátil, velice rádi bychom ho v našem týmu uvítali. Bohužel, musím konstatovat, že v tuto chvíli se to jeví jako méně pravděpodobné.

A nějaká další nová jména?
Máme v hledáčku 2 - 3 hráče, které bychom rádi vyzkoušeli v průběhu srpnové přípravy. Jména upřesním až začátkem srpna. Na jména hráčů, se kterými jednáme a kteří jsou na rozhraní I. a II.ligy si rovněž budeme muset počkat až tak do poloviny srpna.

A co přípravné zápasy?
Na ledě začneme s přípravou 17.8. a teď momentálně máme domluveno pět přípravných zápasů. Doma budeme hrát proti juniorům z Hradce Králové a také přijedou Vlci z Jablonce, tři zápasy a to proti Trutnovu, Jablonci a opět juniorům z Hradce odehrajeme na ledě soupeřů.

Podle losu byste měli odehrát první ligový zápas jako derby s Trutnovem?
Je to tak, ale my se nyní intenzivně snažíme přesunout tento zápas na na pozdější a divácky příznivější termín. Pokud se nám to povede, bude vložené domácí přátelské utkání s HC Chrudim. Předpokládám, že o tom bude jasno rovněž až v srpnu.