HC Stadion Vrchlabí – Čertovsky dobrý hokej
A Team

Čertovsky dobrý hokej

28.11.2014
Klub

Sobotní utkání se Sokolovem nebude jen posledním kolem první části, ale hlavně čertovsky dobrým zápasem, kde na návštěvníky bude čekat Mikuláš se svými pomocníky a nejen to. Přijďte se pobavit a zpestřit si tradiční nadílku hokejem.

V sobotu 6.12.2014 od 18:00 hod hraje náš tým se silným soupeřem ze Sokolova, takže se bude na co dívat. Tatínkové, vemte maminky a děti, ať i oni si jednou vychutnají hokejovou atmosféru a společně zafanděte našim hokejistům! Nezapomeňte na čertovské růžky a pomozte vytvořit pekelnou atmosféru u nás v kotli a zaplňte ho tak, jak to soupeř ještě neviděl.

Zároveň jsme pro vás všechny připravili fotosoutěž, jejíž podmínkou je vyfotit se u našeho fotografa na ZS s čertem a Mikulášem a to buď jako rodina, a nebo jako skupinka v hokejových dresech, anebo si vytvořit nějaký freestyle. Každá kategorie bude mít svého vítěze, o kterém rozhodneme my všichni. Fotografie totiž budou dány na FB HC STADION VRCHLABÍ a všichni budeme hlasovat. Kdo bude mít nejvíce "like", ten vyhrává. A ceny budou opravdu zajímavé. Mikuláš bude mít pro děti připravené drobné dárky. Nebude chybět ani hod pukem a první cena je opravdu čertovská - Eurovíkend v Paříži v hodnotě 20 000 Kč.

Přijďte všichni, ať splníme vrchlabský pokřik: "Vrchlabáci vyhrajou a modrý peklo vytvoří!"