HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabští pojedou do Bíliny v roli favorita, připíšou si další výhru?
A Team

Vrchlabští pojedou do Bíliny v roli favorita, připíšou si další výhru?

22.10.2014
Tomáš Pavlík

Horalové vstoupili do sezony možná až překvapivě dobře, z šesti odehraných duelů jen jednou poznali hořkost porážky. Nyní zavítají na led Bíliny, kde uzavřou třízápasovou pouť po venkovních stadionech. A na kluzištích soupeřů je Vrchlabí zatím stoprocentní, potvrdí to i tentokrát? Jakýkoliv jiný výsledek, než výhra modro-bílých, by byl brán jako veliké překvapení.

Stadion zatím září, Draci naopak vyhráli jen jednou

Sobotní soupeři se nacházejí v úplně jiném rozpoložení. Zatímco Vrchlabí kosí jednoho soupeře za druhým a na pátém místě ztrácí tři body na první Kolín, Bílina ze sedmi odehraných zápasů vydolovala jen pět bodů. Jediné, koho porazila, byly hned v prvním kole Moravské Budějovice.

Drakům tak aktuálně patří až patnáctá příčka. A před vlastním publikem by tak rádi přidali na své konto další druholigové body.

Těžko předem odhadnout, jak vzájemný souboj bude vypadat. To potvrzuje i útočník Stadionu Daniel Vlach. "Absolutně netuším, co od tohoto soupeře čekat. Ale v kabině je dobrá atmosféra a my se budeme snažit co nejlépe připravit a z Bíliny si odvézt nějaké body," nechal se slyšet dvacetiletý forward.

Vrchlabí do zápasu nasadí i novou posilu

Vrchlabský celek nedávno vyztužil své zadní řady, když z Písku přivedl zadáka Tomáše Petráčka. A pětadvacetiletý hokejista by se již měl ukázat v utkání proti Bílině.

Zápas Bílina - Vrchlabí se hraje na ledě Draků v sobotu, úvodní buly bude vhozeno v 17:30.

Foto: Petr Kraus