HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí hlásí posilu do obranných řad
A Team

Vrchlabí hlásí posilu do obranných řad

22.10.2014
Alan Šrámek

Vedení Stadionu si zajistilo posilu do defenzivy, když se podařilo získat rázného obránce, který naposledy hájil barvy prvoligového Písku. Jedná se o Tomáše Petráčka.

Pětadvacetiletý hokejista, který podepsal novou smlouvu v podkrkonošském klubu, nastoupí již tuto sobotu v Bílině, kde se poprvé představí v dresu Vrchlabí.

Petráček začínal s hokejem na Kladně, které reprezentoval až do juniorské kategorie. Mezi seniory poprvé nastoupil v sezóně 2007 - 2008, kde oblékl druholigový dres UHK Lev Slaný. Po druholigové zkušenosti se přesunul zpět do juniorského týmu kladenských.

V roce 2010 se dostal do prvoligového Tábora, kde nastoupil k sedmadvaceti utkáním, ve kterých získal pět kanadských bodů, za dvě branky a tři asistence. V témže roce ještě párkrát vypomáhal v druholigovém Jindřichově Hradci.

Jeho poslední hokejovou "štací" byl prvoligový IHC Písek, kam přišel z Dukly Jihlavy, za kterou odehrál celkově osmačtyřicet utkání.

Další změna v kádru Vrchlabí se týká Aleše Půlpána, který bude nyní v Havlíčkově Brodě a do Krkonoš bude jezdit vypomáhat na určitá utkání.

Foto: Petr Kraus