HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zajíždí k přátelskému zápasu do Nymburka
A Team

Vrchlabí zajíždí k přátelskému zápasu do Nymburka

02.09.2013
Raina Jarošová

Vrchlabí se v dalším přípravném zápase utká s týmem z Nymburka, na jehož ledě se utkání odehraje. Pro domácí to bude již šesté přípravné utkání, pro vrchlabské hráče teprve čtvrtý přátelák.

HC Stadionu Vrchlabí se v přípravných utkání podařilo vyhrát obě utkání proti kolínským Kozlům. V prvním zápase v Kolíně dokázal celek z Vrchlabí zvítězit vysokým rozdílem 5:1 a v odvetě na vrchlabském stadionu se Kozlům také nedařilo a odvezli si porážku 3:4 po samostatných nájezdech. Ve třetím zápase Vrchlabí podlehlo Jablonci nad Nisou 2:4 a v přípravných zápasech má tak bilanci 2:1.

Hokejisté Nymburka mají za sebou o dva zápasy více. Stejně jako Vrchlabí se utkal s Jabloncem nad Nisou, se kterým prohrál těsně 4:5. V dalším zápase proti Kobře Praha, kam nymburští zajížděli, opět prohrál o jediný gól 5:6. Další utkání proti švýcarskému týmu HC Biasca se ani nedohrálo, Nymburk v něm za 50 minut dokázal vstřelit osm branek. V odvetě proti Kobře Praha se hráčům podařilo remizovat 4:4 a v posledním přípravném zápase proti pardubické juniorce dokázal zvítězit těsným rozdílem 8:7.

Čeká nás tedy vyrovnaný zápas, ačkoliv se může zdát, že Nymburk je více připravený. Utkání začíná od 18 hodin na zimním stadionu v Nymburce.