HC Stadion Vrchlabí – První přípravné utkání v Kolíně
A Team

První přípravné utkání v Kolíně

20.08.2013
Raina Jarošová

Už zítra uvidíme na kolínském stadionu první přátelský zápas Vrchlabí. Utká se v něm proti domácím Kolínským kozlům. Utkání začíná v 18 hodin, přijeďte podpořit vrchlabské kluky!

Kolín se, stejně jako hráči Vrchlabí, připravuje na novou sezónu. Za sebou má už jeden přípravný zápas - s Havlíčkovým Brodem na domácím ledě remizoval 2:2 a další utkání odehráli dnes venku s Jabloncem (zápas začínal v 18:00). Kozlové si tak po pěti trénincích dávají pořádně do těla a domácí půdě budou chtít zazářit.

Pro HC Stadion Vrchlabí je to první přípravný zápas. Čtvrteční duel s maďarským týmem se z organizačních důvodů neodehrál a Vrchlabí si formu dolaďovalo pouze na trénincích. Doufejme však, že se přípravná premiéra vrchlabským hráčům podaří.

Sestava Stadionu na zítřejší utkání:

Jeschke Oto ( Effemberk Lukáš) - Hamerský Ondřej, Provazník Jan- Poskočil Lukáš, Klement Martin - Kadavý Jan, Lenoch Patrik - Zázvorka Pavel, Pulec Ladislav - Fořt Patrik, Filip Martin, Jakubec Jiří - Šťastný Tomáš, Bláha Tomáš, Březina Ondřej - Svoboda Martin, Jirků Tomáš, Marek Tomáš - Gengel Ladislav, Chmelař Adam, Oppelt Tomáš

Pro všechny, kdož váhájí, tu máme pozvánku od samotného trenéra Pavla Biegla: "Rád bych pozval všechny naše příznivce na první přípravné utkání do Kolína, které hrajeme zítra. Utkáme se se silným soupeřem, který bude mít v sezóně určitě velké ambice, a tak dvojzápas s ním nám svým způsobem napoví i naše možnosti. Přestože se jedná o přípravu, doufám, že bude k vidění kvalitní utkání. Pauza byla dlouhá a věřím, že se všichni již těší na druhou ligu."