HC Stadion Vrchlabí – Příprava na novou sezonu
A Team

Příprava na novou sezonu

22.07.2012
Jana Poskerová

Léto je i pro hokejový tým ve znamení dovolených a prázdnin. Mladežnické kategorie začnou tréninky od sprna, kdy je kromě přípravy na ledě čeká také soustředění probíhající v Trutnově a v Herlikovicích. "A" se sejde ke konci srpna, aby se začalo připravovat na Metuji cup, který začne 16.9.2012. Hokejisté Vrchlabí se k prvnímu zápasu vydají do Chocně.

Přátelské utkání před Metují se odehraje 12.09. v 18,00 hodin. Krajská soutěž začíná 7.10. a HC Stadion Vrchlabí otevře sezonu na domácím ledě proti hostům ze Dvora Králové. Po předcházející sezoně je jisté, že na soupisce již nebude útočník Martin Filip a dále pak Ivan Houda, který se nyní věnuje hokejové mládeži z HC Krkonoše. Otazníky visí nad dalším působením Rathouského a Provazníka, kteří byli na hostování z HC Trutnov.

V současné době ještě soupiska není uzavřena, ale protože probíhá jednání, můžeme fanoušky informovat pouze o tom, že před podpisem jsou nové smlouvy jak s útočníky, tak s beky. Klub má vyhlédnuté dva útočníky se zkušenostmi z první ligy, zájem o působení ve Vrchlabí je i mezi obránci, kteří také působili ve vyšší soutěži. Dle vyjádření klubu by se soupiska měla doplnit o pět jmen, dva útočníky a tři obránce. Kromě těchto hráčů bude i nadále probíhat doplnění kádru o krkonošské juniory.

Tradiční škola bruslení začne 22.9.2012.