HC Stadion Vrchlabí – První přípravný zápas s Mladou Boleslaví!
A Team

První přípravný zápas s Mladou Boleslaví!

23.07.2007
Václav Havlas ml.

Již ve čtvrtek čeká vrchlabské hokejisty první přátelské utkání. Na domácím ledě nastoupí proti jednomu z favoritů soutěže – celku BK Mladá Boleslav. Boleslavští hokejisté trénují na ledě již od 18. července, začali tedy o pět dnů dříve než naši borci. Mladá Boleslav pod vedením trenéra Votruby trénuje na domácím stadionu v hektických podmínkách.

V současné době je v jejich domácím stánku, Zlatopramen Aréně, v provozu pouze malá ledová plocha. Velká ledová plocha prochází již několik měsíců zásadní rekonstrukcí chlazení. Naši hokejisté nastoupí k zápasu v hojném počtu. Na dnešní první trénink se jich trenérovi Jeřábkovi hlásilo téměř třicet!

Brankáři:
Falta Pavel, Ševčík Petr, Kalousek Tomáš

Obránci:
Vyskočil Tomáš, Vála Aleš, Matějíček Jiří, Chaloupka Petr, Drbohlav Antonín, Procházka Michal, Červa Michal, Gajdoš Martin, Bendík Jan, Giba Michal, Mach Milan

Útočníci:
Dvořák Petr, Plodek Milan, Kříž Pavel, Valko Lukáš, Horčička Petr, Hájek Miroslav, Pajič Rok, Gengel Ladislav, Brynecký Daniel, Tvrdek Kamil, Bárta Michal, Vach Karel, Nevyhoštěný Michal, Nakládal Ondřej, Zavacký Pavol, Rusnák Štefan

Našim hokejistům tak definitivně končí „dovolená“ a pomalu a jistě se přibližují k začátku mistrovské soutěže. Přijďte se podívat na první utkání v nové sezóně s velmi zajímavým, prvoligovým soupeřem.

Pojďte na hokej, pojďte fandit !!!